Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2015 13:11 - Кинофен - Ревю на "Миньоните"
Автор: kinofen1 Категория: Хоби   
Прочетен: 3951 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 13.07.2015 22:34


Здравейте КиноФенове!

Този уикенд киносалоните бяха пометени от вълна от малки жълти създания. Ако се чудите за какво става дума, навярно или скоро не сте ходили на кино, или просто не сте гледали двете части на анимационния хит „Аз, Проклетникът“. Въпросните малки жълти създания, за непросветените, са „Миньоните“ – тяхната единствена цел е да служат на най-големия злодей, когото могат да открият и да изпълняват неговите заповеди. Като цяло концепцията звучи не малко, ами доста депресарска, но това е само на пръв поглед – миньоните са изключително шумни и забавни и то както за малки, така и за големи.


image

Миньоните“ разказва историята на, познахте, миньоните преди срещата им със злодея Гру. Началото на филма ни показва „зараждането“ на въпросните жълтурковци като форма на живот и тяхното неспиращо търсене на идеален господар. За да избегнем по-нататъшно преразказване на сюжета на филма просто ще кажем, че редица от събития водят трима от миньоните до Англия при най-големият злодей Скарлет Омъртвил (Сандра Бълок). Въпросната Скарлет работи заедно със своя съпруг Хърб (Джон Хам), а миньоните се появяват в най-точният момент – Скарлет е на път да открадне кралската корона на Англия малко преди коронацията на Елизабет II. Оттук можем спокойно да кажем, че филма се превръща в нещо доста близко до „Джони Инглиш“, само че в един доста по-детски и шантав вариант.


image

Филмът като цяло няма лоши страни. Изпълнена с хумор през почти цялото време. Единственото, което на нас не ни хареса беше, че лентата е прекалено детска. Като се замисли човек то това си е напълно нормално, но все пак и по-възрастните очакват нещо което да грабне и тяхното внимание. Въпреки всичко, напълно честно ще призная, че наистина се забавлявах като слушах „езика“ на миньоните, които е съставен от множество фрази, изрази и думи от доста на брой „човешки“ езици като испански, руски, английски и др.

Миньоните са вече трайно установили се любимци на публиката. Както споменахме аудиторията на франчайза е доста по-широка от целевата такава – порасналите деца са дори по-големи фенове на малчовците отколкото самите деца! Съмняваме се, че на всички възрастни ще се хареса толкова, колкото на един хардкор фен, но все пак, дайте му шанс – може да ви хареса! Колкото до родителите – ако се чудите какво забавление да предложите на децата си и една т опциите е да ги заведете на кино – определено „Миньоните“ е най-правилният избор в момента!


image

Ние от КиноФен даваме на „Миньоните“ оценка от 5.9!

Е, това е от нас, КиноФенове! Радваме се, че посетихте нашия нов блог и силно се надяваме да ни посетите отново! Докато миньоните се завърнат на големия екран с по-добър филм, Вие може да се абонирате за нашите канали във Vbox7 и YouTube, а ако искате да научите най-новото от света на киното и телевизията харесайте нашата страница във Facebook!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kinofen1
Категория: Хоби
Прочетен: 21627
Постинги: 3
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930